Gudme Raaschou

Gudme Raaschou vinder Lipper Fund Award


I årets uddeling af Lipper awards fik Gudme Raaschou European High Yield prisen for bedste investeringsfond i Norden i kategorien 'Bond Europe High Yield'. Prisen blev modtaget på baggrund af de seneste tre års performance.

Lipper Fund Awards har i mere end 30 år nomineret de bedste kapitalforvaltere. Målet er at belønne fonde og kapitalforvaltere for gode langsigtede resultater.


Disciplineret investeringsarbejde

Direktør, Niels Antonsen, glæder sig over anerkendelsen, som han mener er en fortjent honorering af et meget disciplineret investeringsarbejde: 

”Det er 14 år siden, at GR European High blev etableret. Vi har et tæt samarbejde med den hollandske kapitalforvalter Robeco Asset Management, der er vores rådgiver på fonden. De seneste 13 år har investeringsafkastet på GR European High Yield været 5,9% i gns. årligt, hvilket stort set er som afkastet på globale aktier, men med mindre risiko. De professionelle investorer betragter high yield obligationer som et særdeles attraktivt alternativ til almindelige obligationer for den langsigtede investor. Afkastpotentialet på almindelige obligationer er i øjeblikket i bedste fald omkring 0%, mens det på high yield-obligationerne er +4% p.a.”

Kontakt os

I er velkomne til at kontakte os, hvis I vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde.