Kapitalforvaltning hos Gudme Raaschou

I Gudme Raaschou har vi skabt resultater for vores kunder siden vi blev grundlagt i 1925. I dag består vi af et effektivt team med mange års erfaring.

GUDME RAASCHOU


Hos Gudme Raaschou får du fokuseret og professionel kapitalforvaltning. Vores mål er at levere attraktive afkast, der hænger nøje sammen med den risiko, den enkelte kunde ønsker at tage.

Vores filosofi er, at aktiv kapitalforvaltning over tid skaber mere værdi end den passive strategi. Vi anvender altid benchmark som sammenligningsgrundlag, når vi skal opgøre vores resultater og kan dokumentere vores forvaltningsevner over en længere tidsperiode.


Finansiel rådgivning siden 1925

Gudme Raaschous historie går helt tilbage til 1925, hvor hr. Gudme Raaschou grundlagde fondsbørsvekselererfirmaet i eget navn. Vi er derfor blevet godt og grundigt testet af tiden, og vi er stolte over fortsat at være en foretrukken samarbejdspartner for institutionelle som private investorer.

I dag er Gudme Raaschou en del af Lån & Spar.

 

Kapitalforvaltning siden 1985

Gudme Raaschou var blandt de første herhjemme til at indføre aktieanalyse, og vi har tilbudt kapitalforvaltning siden 1985. Vi er stolte over stadig at pleje formuen for kunder, der har været hos os lige siden.

 

Investering for alle

I 1997 stiftedes Gudme Raaschou Invest, og Investeringsforeningen Gudme Raaschou Health Care blev lanceret. I dag er Gudme Raaschou rådgiver for flere børsnoterede investeringsafdelinger med Gudme Raaschou-navnet og investeringsafdelinger under Lån & Spar Invest og Lån & Spar Mix Invest.

 

Organisation

Gudme Raaschou er en del  af Lån & Spar og har kontor i Badstuestræde 20, København. 

Vi er specialiserede i børsnoterede aktier samt danske stats- og realkreditobligationer. Vi samarbejder med eksterne eksperter på emerging markets og erhvervsobligationer.  

Asset management

Mød vores egne og internationale eksperter

Vores investeringsteam samarbejder med udvalgte internationale forvaltere.

Regnemaskine

Asset management

Hvordan afvejer I bedst afkast og risiko?

David Huang

Asset management

Performance

Kontakt os

I er velkomne til at kontakte os, hvis I vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde.